Kestäväkehitys

Kestävä kehitys on maailmanlaajuisesti, alueellisesti ja paikallisesti tapahtuvaa jatkuvaa ja ohjattua yhteiskunnallista muutosta, jonka päämääränä on turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet. Tämä tarkoittaa myös, että ympäristö, ihminen ja talous otetaan tasavertaisesti huomioon päätöksenteossa ja toiminnassa.

Kuinka me toteutamme kestävää kehitystä?

- Kierrättäminen ja Uusiokäyttö Säilytämme pakkausmuovit ja ehjät pahvilaatikot meille lähetetyistä paketeista ja käytämme niitä mahdollisuuksien mukaisesti teidän tilauksien postittamisessa. 

-Ekologisuus Suurin osa myytävistä tuotteista on valmistettu kierrätetystä- ja/tai kierrätettävästä materiaalista. Suosimme biohajoavia pakkauksia ja mahdollisimman vähän haitallista muovia sisältäviä tuotteita.

-Eettisyys Pyrimme hankkimaan myytävät tuotteet eettisesti toimivilta valmistajilta. Teemme kattavan taustatyön tuotteista, joita otamme myyntiin verkkokauppaan ja jaamme tietomme avoimesti asiakkaiden kanssa. 

-Kotimaisuus Myymme tuotteita, jotka ovat täysin tai osittain meidän valmistamia Suomessa. Mahdollisuuksien mukaisesti käytämme kotimaisia yrityksiä tavarahankintoihin. 

-Pienyritykset ja käsityöt Tuemme muita pienyrityksiä ja käsityöläisiä ympäri maailmaa ostamalla heidän tuotteita jälleenmyyntiin. Olemme myös itse pienyritys, joten voimme vakuutta asian olevan lähellä sydäntämme.

- Avoimuus Pyrimme olemaan 100% avoimia ja vastaamme kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin rehellisesti.


-Reiluthinnat Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman edulliset hinnat tinkimättä tuotteen valmistuksen eettisyydestä tai ekologisuudesta.